Het nr.1 online Lifestyle magazine van Vlaanderen

Ieper

Jolien is bankbediende en Thomas is vertaler-tolk . Het jonge koppel uit Aalst had een keuze gemaakt uit enkele kwalitatieve zaken van op onze website . Ze stelden zelf hun droom make-over samen , mét resultaat !

WELLNESS

Ontspanningshuis Lyf uit het landelijke Lichtervelde staat al jaren aan de top qua privé wellness . Het koppel koos voor een arrangement met overnachting. Goed uitgerust konden ze genieten van hun faciliteiten zoals het verwarmde buitenzwembad , sauna & jacuzzi . Na een zalige massage konden ze aan hun make-overdag beginnen .

BEAUTY

Ze kozen voor beauty salon Adagio om hen door Kathleen in de watten te laten leggen . Thomas liet zijn borsthaar definitief verwijderen met de vrijwel pijnloze Energist VPL lichtflits therapie. Jolien genoot van een hydraterende gelaatsverzorging welke afgewerkt werd met LED therapie die de huid een instant boost geeft . 

KAPSEL

Een bezoek aan 't Kappershuis uit Ieper begint steeds met een dialoog tussen model en kapper. Jolien heeft fijn en lang haar , beetje eentonig zonder pit . Door naar het gelaat te kijken is de opdracht : meer volume !  Haar bruine ogen vragen warme kleuren . Oplossing ? Een speels asymmetrisch kapsel rechts lange pieken , links kort. De punten worden ontkleurd en een ombre accent wordt ingewerkt .Na een korte inwerking van 40 min wordt aan de wastafel de spoeling ingezet van koper en goud tinten ; op die manier bekomen we een vlam effect.  Resultaat ? Een geslaagde make-over in combinatie met een brede glimlach en waterige oogleden . Bekijk de fotoreeks hoe deze make-over tot stand kwam .

KLEDING

Thomas kon zich laten adviseren in de mannenafdeling van Equinox (in het hartje van Ieper) en liet zich een casual chique stijl aanmeten . Jolien genoot het advies van de damesafdeling en kreeg na afloop een trendy volwassen look ! Een meer dan geslaagde metamorfose ... 

Make-Overs4u
Email: info@make-overs4u.be