Het nr.1 online Lifestyle magazine van Vlaanderen
share:

Schoenen en Lederwaren Faveere - Zwevegem -

Houd je van uitstraling? Houd je van comfortabele, modieuze schoenen? Bij Faveere zitten ze al twee generaties in het vak. Persoonlijke service staat hier voorop! Meer dan 40 merken dames- heren- en kinderschoenen, maar ook lederwaren, portefeuilles, sjaals en andere accessoires vind je bij Schoenen en Lederwaren Faveere. We zijn snel afgeleid door het kleur en design van een damesschoen. Als we iets verder kijken dan onze ‘neus voor fashion’ lang is dan beseffen we dat kwalitatief materiaal en comfort minstens even belangrijk zijn. Daarom is eerlijk en professioneel advies in de schoenenwinkel cruciaal en dat is waar ze bij Faveere willen voor staan. 

“Service en kwaliteit zijn twee erg belangrijke punten”, legt zaakvoerder Joris ons uit. “Wij geven al onze klanten persoonlijk advies. Ook mensen met steunzolen kunnen bij ons terecht. Wij bieden schoenen aan die erg commercieel en modieus zijn, maar wij verliezen nooit het comfort uit het oog. We zijn een familiezaak met 58 jaar ervaring en hebben een zeer uitgebreid aanbod in dames-heren-en kinderschoenen. Donderdagavond bieden we zelfs privé shopping aan, enkel op afspraak.”

Wanneer je in de winkel van Faveere vertoeft, word je omver geblazen door het uitgebreide aanbod. “We zijn gespecialiseerd in damesschoenen en trekken er elk seizoen op uit om trends te spotten en de collecties aan te vullen”, zegt Joris. De collectie damesschoenen is erg uitgebreid, we bieden zowel comfortabele als modieuze merken zoals Gabor, Cancice Cooper, Nero Giardini en D. Lucyle. De collectie herenschoenen kan zowel de sportieve als klassieke man bekoren. River Woods en Le Coq Sportif zorgen voor de sportswear. Bij Mephisto en Fluchos vinden we vooral stijlvolle, comfortabele herenschoenen. 

Voor wie van exclusieve herenschoenen houdt hebben we de collectie van Floris Van Bommel. Voor kinder- en jeugdschoenen stellen wij duurzaamheid, comfort en een hip design centraal. Het perfecte evenwicht tussen deze eisen vinden we bij volgende merken van kinderschoenen en jeugdschoenen: Bisgaard, River Woods, Chérie, Rondinella en vele andere schoenenmerken.”

Tijdens de restylingdag van An Verdonckt en Sophie Dehens kunnen de schoenen van Faveere ons zeker en vast bekoren. Voor de fotoshoot bij kledingboetiek ‘Pourquoi Pas’ zoeken we de gepaste schoenen en accessoires voor de fotoshoot met onze huisfotograaf Michaël Van Wiele.
Een heel paar dozen ging met ons mee, maar wees gerust…het aanbod bij Schoenen en Lederwaren Faveere is zo ruim, dat ook jij wellicht je gading vindt. 

Bekijk op de link het volledige artikel over deze make-over dag 
 

Contact

Otegemstraat 24-26
8550 Zwevegem
Tel: 056 75 51 79
Website
info@schoenenfaveere.be

Make-Overs4u
Email: info@make-overs4u.be